Dunaújváros

2015.04.01. 15:09

Versmondó versenyt rendezett a Gárdonyi az alsó tagozatosainak

Dunaújváros - A Gárdonyi Géza Általános Iskola versmondásra csábította az alsó tagozatos diákjait. Színvonalas szavalópróba volt.

Körmendi Erzsébet

A Gárdonyi Géza Általános Iskola intézményi szintű versmondó versenyén azok a tanulók vehettek részt, akik előtte az osztályon belül megrendezett szavalópróbán a legjobbaknak bizonyultak. Összesen tizenhét kisiskolás növendéket hallgatott meg a szakavatott zsűri március 25-én. Szépen hangsúlyozott, jól megtanult verseket mondtak el a diákok.

A verseny lebonyolításáért Bognár Csilla, dr. Horváthné Lázár Gabriella és Laza Réka tanítókat illeti a dicséret. A legjobb versmondók pedig a következők voltak. 1-2. évfolyamon első Papp Eszter, második Pillár Bence, harmadik Zecher Zoé. Különdíjas: Törő Soma. A 3-4. évfolyamon Jakubik Beatrix győzött. Második helyezést ért el Oláh Noémi, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig Molnár Eszter állhatott fel. Különdíjas: László Nikolett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!