Dunaújváros

2014.10.09. 17:20

Segíteni kell a mélyszegénységben élőket

Dunaújváros - Kampányzáró rendezvényt tartott csütörtökön délelőtt a Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi szervezete a Római városrészi posta előtt.

Szabó Szabolcs

- A kampány alatt arra törekedtünk, hogy a lehető legtöbb választóhoz eljussunk és meghallgassuk őket. A Jobbik számára kiderült, hogy a dunaújvárosiak nem látványberuházásokat szeretnének, hanem rendet és új munkahelyeket. Sajnos ma nincs rend a város utcáin, sokan félnek kilépni az utcára sötétedés után és hiába várnak segítséget, ha baj van. A másik fontos kérdés: a munkahelyteremtés. Az EU-s forrásokból finanszírozott látványberuházásokból nem lesz több munkahely, mindezt bizonyítja, hogy a városban is egyre többen élnek a szegénységi küszöb alatt, mélyszegénységben. A helyi Jobbik egyik legfontosabb feladatának tartja, hogy esélyt és lehetőséget adjon a felemelkedésre - mondta el a Jobbik helyi polgármesterjelöltje Pintér Tamás a párt csütörtöki kampányzáró rendezvényén a Római városrészi posta előtt. Itt, a Jobbik által szervezett szociális nap keretében a piaci ár harmadáért vásárolhattak tejet a megjelentek. A Jobbik 1000 liter tejet osztott szét csütörtökön. Minderről Pintér Tamás lapunk kérdésére elmondta, hogy a szociális napot a párt és tagsága finanszírozta, ellenben számos jelenleg is hivatalban lévő önkormányzati képviselővel, akik közpénzből megvalósított beruházásokkal kampányolnak a választások előtt.

- A vasárnapi voksoláson jobb eredményre számítunk, mint négy évvel ezelőtt. Bízunk benne, hogy a Jobbik programja fog érvényesülni a következő közgyűlésben. Ennek három fő pontja van: munkahelyteremtés, közbiztonság és elszámoltatás - tette hozzá Pintér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!