Dunaújváros

2014.12.19. 18:10

A vasárnap: vásárnap!

Dunaújváros - Más szervezetekkel egyidőben fog aláírásgyűjtésbe a Demokratikus Koalíció a népszavazás érdekében.

Pekarek János

A Demokratikus Koalíció népszavazással akar szembeállni a kereszténydemokrata fantompárt életünket feldúló javaslatával, mert meg kell törjük a kormány erőszakos és zsarnoki akaratát. Így kezdődik a DK közleménye, amit pénteken sajtótájékoztatón ismertetett Mezei Zsolt, a párt dunaújvárosi elnöke. Egy kimutathatatlan támogatottságú fantompárt akarja megmondani a magyar embereknek, hogy mit csináljanak vasárnap folytatódik a közlemény. Köztudott, ha életbe lép a KDNP javaslata, a multik optimista becslés szerint is 30 000 munkavállalójuk elbocsátására kényszerülnek majd. A kormány ennyi magyar ember munkahelyét áldozza be a KDNP álszent iránymutatásáért.

A kormány a családok érdekeiről beszél, miközben több tízezer család megélhetését veszi el... Az orbáni maffiakormány szembemegy az emberek érdekeivel... Szabad Magyarországot, szabad embereket és szabad vasárnapot akarunk, mert a kormánynak semmi köze a magánéletünkhöz!

Azt javasolják az Orbán rendszerével szembenálló civil és politikai mozgalmaknak: mindenki a saját szervezete nevében gyűjtsön aláírást, hogy a népszavazási kezdeményezés eredményes, érvényes legyen. Ebben a népszavazást bejelentő Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségét is támogatják.

A népszavazás minden magyar ember közös érdeke. A vasárnap továbbra is legyen vásárnap! - írja a DK.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!