Dunaújváros

2015.12.18. 20:09

A Fidesz jótékony akciója folytatódott, a szülészet felújítására gyűjtöttek

Dunaújváros - A Fidesz „Adni jó!” mottóval rendezett jótékonysági bálja után pénteken a Dózsa téren gyűjtöttek a szülőszoba javára.

Körmendi Erzsébet

A Fidesz helyi szervezete rövid időn belül már a második jótékonysági akciót rendezte tegnap a városban. „Mert mi, itt Dunaújvárosban megértettünk és meg is valósítottunk valamit Márai Sándor üzenetéből: Nem vagyunk reménytelenül magunkra hagyatva a világban” - mondta Cserna Gábor, a helyi Fidesz-szervezet elnöke a báli bevételükből származó adományok átadó ünnepségén, csütörtökön.

Pénteken, a mozi előtti téren ugyanezzel a jó érzéssel kértek támogatást a fideszesek a kórház szülészeti osztályának felújítására. Forró italokat kínáltak a forintokért cserébe.

A Fidesz jótékonysági báljának fővédnöke volt dr. Dorkota Lajos, a megye és a város díszpolgára, aki tegnap is kínálta a forró italokat a Corner Caffé előtt. Elmondta: - Jó érzéssel tölt el, hogy a bál bevételéből 72 rászorulót, valamint kiváló sportolókat ajándékozhattunk meg. Folytatásként gyűjtünk most a kórház szülőszobájának felújítására. A jótékony célú forró ital osztásunk több éve hagyomány, Grábics Gábor támogatja az akciót. Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen csatlakoznak, fejlődik a rendezvény, idén már kulturális program is társul hozzá. A választék is szélesedett, tea, forralt bor mellé puncs társul.

Dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő, aki szintén kínálta az italokat, hozzátette: - A kórház jótékonysági bálján kezdődött a szülőszoba felújítására az adománygyűjtés, ehhez csatlakoztunk. Karácsonykor különösen jó érzés adni, a szülőszoba pedig nemes, mindig támogatandó ügy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!