Dunaújváros

2015.11.02. 16:17

Küzdősport viadalt rendeznek a Dunaújváros Sportcsarnokban

Dunaújváros – Rangos küzdősport viadalt rendeznek november 3. és 7. között a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Dunaújvárosi Hírlap

A World Kickboxing Federation és a Sukothai Team Thai Box SE szervezésében sorra kerülő Európa-bajnokságon közel négyszáz versenyző lép a kötelek közé, többfajta szabályrendszerben.

Újabb nagyszabású rendezvénynek ad otthont jövő héten a Dunaújváros Sportcsarnok, melyet november 3. és 7. között a küzdősportok szerelmesei vesznek birtokba. Az említett időpontban rendezik meg ugyanis a World Kickboxing Federation (WKF) amatőr Európa-bajnokságát, amelyen több mint húsz ország közel négyszáz versenyzője lép szorítóba vagy tatamira a sportcsarnok kis- és nagytermében. A rendkívül nívósnak ígérkező viadalt a WKF, a WKF Hungary, valamint a Sukothai Team Thai Box SE rendezi, főszervezője Rozman István.

„Kedden lesz a regisztráció és az orvosi vizsgálatok, 4-én a sorolásra, bírói szemináriumra, valamint európai kongresszusra kerül majd sor, míg csütörtöktől szombatig, vagyis 5. és 7. között rendezzük a bunyókat, több kategóriában, két ringben és három tatamin, de ez a nevezők számától is függ, ha még többen érkeznek, akkor egy harmadik ringet is felállítunk majd – tudtuk meg Rozman Istvántól..

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!