Dunaújváros

2015.03.18. 16:49

Angol klub alakult

Dunaújváros – Az Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda égisze alatt új klub kezdte meg működését a napokban. Azokat várják, akik angolul szeretnének társalogni, és fejleszteni a nyelvtudásukat.

Körmendi Erzsébet

Az Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda (IITI) folyamatosan próbál megújulni! Olyan programokat szervez, amelyek talán háttérbe tudják szorítani a fiatalok körében manapság népszerű elfoglaltságokat. Nem könnyű a 21 század mindenféle „kütyüi" mellett érvényesíteni és képviselni azokat az értékeket, mint: közösség formáló erő vagy ingyenes internet. Mégis igyekszünk.

Meghosszabbított nyitva tartással várnak minden érdeklődőt, netezni vágyót, játszani szeretőt vagy éppen állást keresőt, és még sorolhatnánk... A nyitva tartás igazodik az iskolai elfoglaltságokhoz, alkalmat kínál a szabadidő hasznos eltöltésére 10 órától 18 óráig.

Megalakult az első klub is, amely ingyenes lehetőséget kínál a fiataloknak, ha megakadtak a tanulásban és nem megy úgy az angol, ahogy szeretnék. De azokat is szeretettel látják, akik szeretnének felzárkózni a többiekhez és bíznak abban, hogy a tanévet egy jobb jeggyel zárhatják. Várnak minden érdeklődőt unalmas hétköznapjaik keddjén 16 órától 18 óráig!!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!