Dunaújváros

2014.08.28. 17:13

Áramszünetek Dunaújvárosban

Dunaújváros – A városépítés idején felszerelt elektromos berendezéseket cserélnek három trafóállomáson.

Pekarek János

Az E.ON Hungária Zrt. három elektromos transzforállomást korszerűsít a városban az esetleges meghibásodások, üzemzavarok megelőzése érdekében, tudtuk meg Varga Ivettől, a cég kommunikációs felelősétől. Az augusztus közepén elkezdődött munkák szeptember 5-ig tartanak, és három főbb körzetre összpontosulnak: az Erkel kert környékére, a Piac tér vidékére és az Építők útja tájékára.

A szolgáltató a lehetséges legtöbb munkát (a középfeszültségű kapcsolókészülékek cseréjét, amelyeket még a városépítés idején szereltek fel) helyi, több órás áramszünetek alatt végzik el. Erről az érintett épületek lakói és használói mindig tizenöt nappal az áramszünet előtt írásban, szórólapon kapnak értesítést a felkészülés érdekében.

Ugyanakkor több munkaműveletet, ahol ez technikailag lehetséges, áramszünet nélkül végeznek el a szakemberek. Az áramszünetek a meghirdetettnél rövidebb ideig is tarthatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!