Dunaújváros

2015.06.03. 12:36

Kovács Katalin 2. helyezett lett az Év Tanára-versenyen

Dunaújváros - A Pannon Oktatási Központ Pedagógusa, Kovács Katalin 2. helyezett lett a HEBE Kft. által meghirdetett az Év Tanára-versenyen.

Körmendi Erzsébet

A HEBE Kft. meghirdette a 2014/2015-ös tanévben az Év Tanára Díjat. E megtisztelő címet a diákok ajánlásai alapján ítélte oda tantárgyanként a szervező egy-egy pedagógusnak. A díjra olyan pedagógusokat nevezhettek a tanulók, akik diákjaikat indították valamelyik HEBE levelező versenyen (Időutazó, Szivárványhíd, Világjáró...). A díjazottat felsősök és középiskolások javasolhattak.

A Pannon Oktatási Központ Dunaújvárosi Magángimnázium magyar, orosz, társadalomismeret szakos tanárát, Kovács Katalint a diákjai nevezték a versenyre és a szigorú zsűri értékelése alapján a megmérettetésen második helyezést ért el, ezzel is elismerést szerezve intézményének és élethivatásának. A POK kiváló tanára a díj által megtapasztalhatta a pedagógus számára méltán legnagyobb elismerés érzését, azt, hogy a diákjai szeretetét és tiszteletét maximálisan kiérdemelte, kivívta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!