Dunaújváros

2015.02.10. 16:25

Az IITI új pályázata

Dunaújváros - A dunaújvárosi Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda (IITI) a decemberi után ismét pályázatot hirdet, ezúttal videó műfajban.

Gallai Péter

Az Európai Fizikai Társulat kezdeményezésére az UNESCO hirdette meg idén a fény nemzetközi évét azért, hogy felhívja a figyelmet arra, a fény milyen fontos szerepet játszik életünkben. A hétköznapokban, a tudományban, a művészetekben. A dunaújvárosi IITI-nél ezért találták ki a videópályázatot is, hiszen ezeket a munkákat sem lehetne megvalósítani fény nélkül.

A pályázatra a tíz-harminc éves korosztály alkotásait várják, amelyek készülhetnek telefonnal, fényképezőgéppel, bármilyen rögzítésre alkalmas berendezéssel mp3, vagy mp4 formátumban. Fontos kritérium, hogy három szónak mindenképpen benne kell lennie: tanár, könyv és hamburger. A pályázatokat a [email protected] e-mail címre kell elküldeni, vagy az IITI facebook oldalára feltölteni. A legjobb, legötletesebb munkák felkerülnek az iroda weblapjára, a győztes videót pedig a Dunaújváros Televízió is levetíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!