Dunaújváros

2015.04.28. 13:46

Bánki-nap kezdődik szerda reggel

Dunaújváros – Vérpezsdítő diákigazgató-választás előtti kampány show színesítette a Dunaújvárosi Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola mostani ünnepi hetét kedden.

Körmendi Erzsébet

A Bánki-nap programkavalkáddal várja a diákokat szerda reggeltől. A főzőverseny már reggel nyolc órakor elkezdődik, és 11-ig kell elkészíteni a versenyműveket. A tortákat is le kell adni már reggel, biobüfében válogathatnak a tanulók, miközben a diákigazgató jelöltek izgatottan várják a szavazatokat. A pályákon különböző sportolási lehetőség közül lehet választani: floorball, foci, streetball, lábtengó, pingpong.

Nyolc óra munka, nyolc óra pihenés... Avagy: Muncon Jonel, Szentpáli Zsombor, Kopp Bendegúz jóvoltából dolgos/bolondos pillanatoknak is tanúi voltunk a Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskolában kedden. A végzősök bolondballagása is része a sulihétnek, amely gazdag programokkal várja a diákokat. Fotó: Ady Géza

A diákok érdekes előadásokkal készültek erre a délelőttre: Bacsa Tícia Japán, Szekeres Enikő Olaszország, Kucselata Lilla Észak-Korea, Alpek Sára Franciaország, Péczi Eszter Ciprus bemutatására készül. Láthatnak természettudományos kísérleteket, Hlavács Eszter a repülésről beszél a többieknek. Szó lesz a drogról, a szexről a családi háttérről. Holland sajtok kóstolója, kerekesszékes ability pálya és kutyás bemutató, újraélesztés (három bábuval), szókereső, kung fu bemutató, valamint Zsidó Norbert előadásában élménybeszámoló szerepel a programban Jamaikáról. Az eredményhirdetés ebéd előtt, fél tizenkettőkor lesz szerdán a Bánki szakközépiskola udvarán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!