Barbara boldog új éve

2016. január 09., 07:00 szerző: Pekarek János fotós: Ady Géza
komment
Dunaújváros – Ismerkedik örökölt és felújított lakásával Jovány Barbara. A vak lány a költözködés előtti stádiumban van.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Mindannyiunknak szerzett már örömöt fürdőkád – dehogy Jovány Barbara, az az egyedülálló, vak leány, akit régi olvasóink már jól ismernek, mennyire tud örülni az élete első, önálló lakásába beszerelt, adományképpen kapott sarokkádnak, az megható...

Tegnap is a lakásában, szó szerint a kád simogatása közben értük utol. Barbara teljes boldogságához azért még hiányzik néhány dolog, amelyek nélkül még nem költözhet be nagyanyjától örökölt, barátai és a város önkormányzata támogatásával felújított kétszobás lakásába. Még hátra van a beépített szekrények rendbehozatala, a villanytűzhely, a hűtőszekrény sincs a helyén, és a legnagyobb hátralévő munka kétségtelenül az új konyhaszekrény elkészítése. Ezt egy asztalosmester csinálja, aki a meglehetősen szűkös hely és Barbara ugyancsak az átlagnál kisebb testméretei alapján gyártja le a szekrényt. Ha mindez megvan, jöhet a költözködés– amelyhez a városi tűzoltók és rendőrök is felajánlották segítségüket. Barbara általunk küldi újévi jókívánságait mindenkinek, aki segítette!

Pekarek János

2016. január 09., 07:00 szerző: Pekarek János fotós: Ady Géza

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...