Dunaújváros

2016.06.12. 19:25

Büntetődobás a nagyszínpad mögött, avagy mi történik, amikor egy csapatnyi vízilabdázó lány találkozik a kedvencekkel

Dunaújváros - A DH stábja nem csak a bulihelyszíneken volt folyamatosan jelen a négy nap során, hanem a színfalak mögött is. Számos fellépő adott nekünk interjút, s ott voltunk akkor is, amikor a dunaújvárosi vízilabdás hölgyeket a 30Y banda várta a péntek éjszakai fellépés után.

Gallai Péter

Beck Zoltán, az együttes énekese az egyik számukat kifejezetten a DUE pólósainak dedikálva küldte, akik imádják az együttest. Így gyorsan jött az ötlet, hozzuk össze a két felet a buli után, amire a zenekar egyből nagy örömmel igent mondott.

A dunaújvárosi vízilabdás hölgyek ezúttal is találkozhattak egyik nagy kedvencükkel, a 30Y együttessel - sztorizások, nagy nevetések és persze közös csoportkép (Fotók: Zsedrovits Enikő)

- Nekünk a megtiszteltetés, hogy ilyen sportolókkal találkozhatunk - mondta Beck Zoltán.

A koncert után Brávik Fruzsina vezetésével jöttek a lányok, eleinte kicsit félszegen közelítették meg a fiúkat, de a hangulat hamar oldódott, s máris azt vették észre: Beck Zoli egykori vízilabdás élményeit meséli, közte a büntetőbobás nehézségeit, amit folyamatos nevetés kísért. Persze testvére, Beck László sem maradt le, így tényleg kötetlen és hosszas, laza beszélgetés kerekedett. Persze a közös csoportkép sem maradt el.

- Hihetetlen érzés volt találkozni velük, nincs olyan edzés, vagy buli, hogy ne szólna az ő zenéjük! Ami rettentő szimpatikus volt nekünk, az a banda közvetlensége - osztotta meg véleményét a válogatott Gurisatti Gréta.

S ha már közvetlenség, a fesztivál külföldi sztárfellépője, a Che Shudaka zenekar a szimpátiaszavazás toronymagas győztese lett. Szerénységüket már kollégáink is megtapasztalták az exkluzív interjú alatt, de az elementáris erővel végignyomott koncert után az utcazenészekből alakult, s mára nemzetközi hírűvé vált barcelonai csapat nem az öltöző, hanem a hosszú percek óta ütemes Che Sudakát kántáló rajongók felé vette az irányt. A fiúk sorra álltak oda a közös fényképekhez hatalmas vigyor kíséretében. ajándék cd-lemezeket osztogattak és dedikáltak, beszélgettek az emberekkel. Ki spanyolul, ki angolul, ki pedig magyarul mondta, illetve próbálta meg elmondani, mennyire jól érezte magát a bulijukon.

Kachafaz (jobbra), a Che Sudaka énekese a rajongókkal

- Elképesztően jók voltatok, hihetetlen. Kérlek, gyertek máskor is Dunaújvárosba - szólt angolul az egyik fiatal. Erre Kachafaz, az énekes szívére tette a kezét, többször meghajolt, megölelte a srácot és azt felelte: - Nagyon hálásak vagyunk, hogy ennyire szerettek minket. Megígérem, hogy látjátok még itt a zenekart.

Címkék#DUDIK#30Y

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!