Dunaújváros

2013.02.11. 20:13

Címek, elismerések a Dunaújvárosi Főiskolán

A Dunaújvárosi Főiskola szombati diplomaátadóján számos elismerést, kitüntetést is átadtak.

Szabó Szabolcs

Rektori Díszoklevelet adományozott dr. András István rektor dr. Trampush Péternek, dr. Verő Balázs Györgynek, Vágó Józsefnek, Budai Jánosnak és Lukács Lászlónénak.

"Címzetes Főiskolai Docens" címet vehetett át Boncz András és Zsoldos Ferenc.

Az intézmény szenátusa "Címzetes Főiskolai Tanár" címet adományozott dr. Angerer Ildikónak és dr. Fehér Jánosnak.

"A Dunaújvárosi Főiskola Tiszteletbeli Polgára" címet pedig Vincze Lajos vehette át. Kisokos az elismerésekhez.

A "Rektori Díszoklevéllel" azon munkatársaknak mondanak köszönetet, akik munkájukat folyamatosan kiemelkedő szakmai hozzáértéssel végzik; az intézmény érdekében kiemelkedő támogatói tevékenységet fejtettek ki, illetve tevékenységükkel nagymértékben hozzájárultak az intézmény fejlődéséhez.

 



A végzős hallgatók mellett számos oktatót, a főiskola munkáját segítő szakembert is köszöntöttek (Fotó: Lázár Zsolt)

 

A "Címzetes Főiskolai Docens" címmel a gyakorlati képzésben részt vevő oktatók, a meghívott előadók, a főiskolai feladatok ellátását segítő személyek tevékenységét ismerik el. 

A "Címzetes Főiskolai Tanár" címmel a gyakorlati képzésben részt vevő oktatók, a meghívott előadók, a főiskolai feladatok ellátását segítő, országosan is elismert szaktekintélyek munkáját köszönik meg.

A "Dunaújvárosi Főiskola Tiszteletbeli Polgára" címmel pedig az intézmény hatékony működése érdekében kiemelkedő támogatói tevékenységet nyújtó szakemberek munkáját köszönheti meg az intézmény.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!