Dunaújváros

2015.05.10. 15:48

Családias rendőrparti volt

Kötetlen és jó hangulatú napot töltöttek együtt a helyi rendőrök és a kapitánysághoz tartozó őrsök dolgozói, a családtagokkal együtt szombaton.

Körmendi Erzsébet

A Független Rendőrszakszervezet és a szakmai vezetés közösen látja vendégül immár huszonötödik éve a kollégákat – számos támogató és segítő közreműködésével –, hogy egy kellemes, spontán programokkal tűzdelt napot töltsenek együtt, ki-ki férjével, feleségével, gyerekével együtt – hangsúlyozta Orgovány Zoltán a szakszervezet dél-dunántúli és Fejér megyei elnöke a rendőr családi napon.

– Családi háttér nélkül ezt a munkát nem lehet végezni. Jóleső érzés látni a felszabadultan, kötetlenül beszélgető társaságokat, a jó hangulatot, a szeretetet, amivel a kollégák körülveszik a gyermekeiket, együtt játszanak velük – mondta Nagy Zoltán, a dunaújvárosi kapitányság vezetője. Majd azzal folytatta: – A stresszes, feszített szakmánkat ellensúlyozza ez a laza nap. Mindenki pihen, kikapcsolódik. Szinte senki nem beszél a munkáról.

Társszervezeteik közül a BV kutyásbemutatóval, a Vöröskereszt arcfestéssel, a Pannon Polgárőrség lovagoltatással színesítette a kavalkádot, de természetesen lehetőség volt kipróbálni a biztonsági öv szimulátort, és a gyermekeknek nagy öröm volt felülni a rendőrségi motorra is. A közös főzés, sportolás, az árnyas fák alatti beszélgetés is része volt a közbiztonságunk felett őrködők piknikjének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!