Dunaújváros

2016.08.15. 16:55

Díjátadóval zárult a nyári kupa - A torna jó felkészülést biztosított a városi kispályás csapatok részére

Dunaújváros - Szombaton rendezték az V. Decathlon Kupa nyári kispályás labdarúgó torna díjátadó ünnepségét a névadó áruház aulájában.

Gróf András

Az első helyezett Elit Alakulat számára a sportáruház igazgatója, Szilágyi Péter (balra) adta át a megérdemelt jutalmakat Fotó: Ady Géza

Először a negyedik helyezett Széchenyi Pékség, majd a harmadik Mirage, és a második Gyalog Galopp együttesének képviselői vehették át a díjakat. Ezt követően Kovács Lajos vehette át a legjobb csapatvezetőnek járó elismerést. A gólkirályi címet huszonkét találattal a Széchenyi Pékség csapatának labdarúgója, Németh Tamás érdemelte ki. Az ünnepség zárásaként a százszázalékos teljesítménnyel az élen végzett Elit Alakulat vehette át a kupát az oklevelet, az érmeket és nem utolsó sorban tárgyjutalmakat. A bajnokság végén összeállított statisztika alapján kiderült, hogy a csapatok 28 mérkőzésen összesen 260 gól szereztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!