Dunaújváros

2013.06.30. 16:51

Diplomások lettek

A Dunaújvárosi Főiskola friss diplomásai közül ötvenheten kiváló, hatvanketten jó minősítéssel végeztek.

Körmendi Erzsébet

A Dunaújvárosi Főiskola évente két alkalommal ünnepi szenátusi ülésen búcsúzik végzős hallgatóitól, és a rektor ezeken az intézmény életében kiemeltnek számító eseményeken adja át a diplomát a fiatal szakembereknek. A mostani volt az első alkalom, amikor ketté osztották az ünnepséget: szombaton délelőtt diplomaosztó rendezvény volt, délután pedig a záróvizsga-igazolást vehették át azok, akik sikeres záróvizsgát tettek, ám a nyelvvizsga hiánya miatt a diplomát majd csak később kapják kézhez.  





A diplomaátadó ünnepséget dr. András István rektor nyitotta meg, majd műsor után dr. Rajcsányi-Molnár Mónika oktatási rektorhelyettes ünnepi beszédében elmondta: 284-en tettek záróvizsgát, közülük 268-an voltak sikeresek. A DF 168 hallgatója vehet át oklevelet és 140-en záróvizsga-igazolást. kapnak, az oklevelek közül 57 kiváló és 62 jó minősítésű. Az oktatási rektorhelyettes hangsúlyozta: a főiskola a tanévet már úgy indíthatta, hogy elkezdték megvalósítani a négyéves fejlesztési tervet, szélesíthették a képzési palettát, és felújítások mellett erősíthette a térségi szerepkört is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!