Dunaújváros

2016.10.17. 17:21

DSZC: Csapó Gábor lett a főigazgató

Dunaújváros - Elbírálta a Nemzetgazdasági Minisztérium a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum főigazgatói posztjára kiírt pályázatokat.

Gallai Péter

A DSZC lapunknak küldött hétfői tájékoztatása szerint Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter öt éves időtartamra - 2021. szeptember 30-ig - Csapó Gábort nevezte ki a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum főigazgatójának. Csapó Gábor eddig a Dunaferr középiskola igazgatói posztját töltötte be.

Csapó Gábor a Dunaferr iskola honlapján búcsúzott el a diákoktól, szülőktől, kollégáitól. Ott többek között így írt: „Mostantól a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum főigazgatójaként dolgozom tovább. Azt gondolom, hogy ebben a közegben válaszolnom kell a miértre is? Hiszem azt, hogy ebben az új pozícióban tudok úgy és annyit tenni a helyi szakképzés érdekében, ami mindannyiunk érdekét szolgálja. Választhattam volna a könnyebbik utat, hogy a partvonalról kiabálok be és folyton arról beszélek, hogy hogyan kellene csinálni. Inkább csinálom. És ha jól, akkor mindenkinek jobb lesz. Tisztában vagyok azzal is, hogy ettől a pillanattól kezdődően nem egy középiskolát képviselek, hanem rögtön hetet. Mondhatnám, hogy egy szempillantás alatt hét gyerekem lett. Meg fog változni sok minden. Egyet viszont tudok, soha nem fogom elfelejteni, hogy honnan jöttem és hova tartok. De már hét gyermekem között kell igazságot tennem. Annak kifejezetten örülök, hogy nem kell elengednem a Dunaferr iskola kezét, legfeljebb mostantól máshogy fogom.

Köszönöm mindenki munkáját. Hitét, támogatását, véleményét, sőt, ellenvéleményét. Köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk. Dunaferres minőségemben, igazgatói megbízatásomtól elbúcsúzva, a munkát folytatom."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!