Dunaújváros

2015.11.26. 15:22

Dunaújvárosi helyszíneken is gyűjtenek adományt rászorulóknak

Dunaújváros – A Magyar Élelmiszerbank Egyesület péntektől vasárnapig ismét gyűjtést szervez a rászorulóknak. Az adományokat négy dunaújvárosi áruházban is várják.

Gallai Péter

Az Élelmiszerbank önkéntesei az áruházba érkező vásárlók figyelmét szórólap átadásával hívják fel az akcióra. Akik szívesen csatlakoznak a kezdeményezéshez, a pénztártól való távozás után adhatják le adományukat a kihelyezett gyűjtőpontokon. Elsősorban tartós élelmiszert, illetve az ünnepek közeledtével édességet, szaloncukrot, csokoládét várnak. Ezeket az egyesület partnerei közreműködésével a gyűjtések helyének közelében élő családoknak juttatja el még az ünnepek előtt.Országszerte, így Dunaújvárosban is november 27-én pénteken 15-20 óra, november 28-án szombaton 8-19 óra és november 29-én vasárnap 8-19 óra között az alábbi helyeken várják a felajánlásokat: Penny Market (Baracsi út), Penny Market (Kenyérgyári út), Tesco (Aranyvölgyi út), Tesco Bercsényi utca).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!