Dunaújváros

2015.10.08. 17:28

Egy vidám délelőtt a Csillagvirágban

Dunaújváros – Nemcsak az ovisokat, hanem az óvodában dolgozókat is meglepte egy-két vidám dallal csütörtök délelőtt Heiling Gábor és Eszményi Viktória.

Szabó Szabolcs

– Mindig nagy öröm és mindig dupla kihívás gyermekközönségnek játszani, hiszen a kicsik még őszinték, nyíltan kimutatják, hogy tetszik-e számukra az adott produkció vagy sem. Nagyjából az első percekben eldől, milyen hangulatú lesz a következő egy óra. Ennek megfelelően építjük fel a mindenkori fellépéseinket, bevonjuk a gyerkőcöket is az előadásba, így közösen éneklünk és táncolunk – mondta el lapunknak Heiling Gábor, aki feleségével, Eszményi Viktóriával együtt lépett fel tegnap a Dunaújvárosi Óvoda Csillagvirág Tagóvodájában. A

két neves művész egy baráti meghívás keretében érkezett Dunaújvárosba és örömmel adtak koncertet a közel hatvan gyerkőcnek az intézmény tornatermében. Heiling Gábor és Eszményi Viktória számos örökzöld gyermekdallal kedveskedett vidám közönségének, sőt a fináléban az ovisok mellett az óvoda dolgozói is kaptak egy meglepetés nótát, hiszen Eszményi Viktória elénekelte a múlt század ›80-as éveinek elején született Vidéki lány című slágerét. Meglepetésekből a koncert végén sem volt hiány, hiszen az óvodások számos kedves ajándékkal kedveskedtek Heiling Gábornak és Eszményi Viktóriának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!