Dunaújváros

2016.04.19. 18:15

Elkeltek az asztalok a Parázs-Varázsra - Ebben az évben is háromnapos Családi Hétvége

Dunaújváros - Idén is megrendezik a Parázs-Varázs Családi Hétvége háromnapos sorozatát május 27-29. között az Alsó Duna-parton. Pillanatok alatt lefoglalták mind a 320 asztalt.

Balla Tibor

A szervező Tourinform Iroda tájékoztatása szerint érdemes figyelni a rendezvény weboldalát, gyakorta előfordul ugyanis, hogy visszamondják a foglalást.

Az első napon Dj. Dominique, Children of Distance és Demjén Ferenc a kínálat. A második nap már tartalmasabb. Kispályás focival indul a reggel, majd 16 órakor ünnepélyes tűzgyújtással, polgármesteri köszöntővel kezdődik a Parázs Varázs Grillparty, kötélhúzó versennyel feldúsítva. Este a ByTheWay zenekar, Szikora Róbert és az R-GO fellépése szórakoztat. A napot Dj. Minivideo disco-ja zárja.

A vasárnap délelőtt a gyerekeknek kedvez ingyenes légvárakkal, trambulinokkal, kézműves játszóházzal és gyerekprogramokkal. A Palinta Társulat interaktív koncertje is csábító, sok játékkal, bábozással, mozgással. Ez a nap a fogyatékkal élők napja is, Kéz a kézben címmel esélyegyenlőségi programokat kínálnak. Az Ezer Lámpás Éjszakáját este fél tízkor a világító lámpások felengedése zárja majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!