Dunaújváros

2016.05.19. 12:29

Elkészültek a gyalogjárdákkal is

Dunaújváros – Egyik munkával a másik után készülnek el a szakemberek a Római városrészben. Lassingleitner Fruzsina, a Fidesz képviselőjelöltje adott helyzetjelentést a csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Körmendi Erzsébet

Lassingleitner Fruzsina , a 04-es körzet fideszes képviselőjelöltje a Római körút 11- 15. mögött elsőként azt az új járdát mutatta meg, amelyet betonlapokból alakítottak ki. Elkészült a 15-ös lépcsőház mellett is az a mutatós gyalogösvény, amelyet fa lapokból raktak ki, a lépcsőház mögött pedig az aszfaltozással végeztek. A háztömb melletti lépcsőfokok felújítása is befejeződött. Folytatásban a 15-ös lépcsőház előtt bontják fel a járdát a szakemberek, hogy a töredezett burkolatot térkövesre cserélhessék. A kutyaszemeteseket kihelyezték az új Vasmű úton, a Váciban, a Liszt Ferenc kertben, az Apáczaiban és a Martinovicsban – vagyis már mindenütt a körzetben találni ilyen gyűjtőt. Az Apáczai nagy parkoló felbontott első felének az aszfaltozása lesz a következő feladat jövő héten. Nyárra készülve: a padok felújításával elkészültek a szakemberek a Liszt Ferenc kertben és a Vasmű út páratlan oldali buszmegállóiban. A cserére szorulók helyett újakat rendeltek, május 18-ig megérkeznek, és a hónap végéig helyezik ki azokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!