Dunaújváros

2013.01.31. 19:43

Elkezdődött az MSZP-felkészülés

Sajtótájékoztatót rendeztek a szocialisták az MSZP 2014-es választási felkészüléséről. Elkezdődött.

Pekarek János

"2014-es választás és aktualitások címmel rendezett sajtótájékoztatót az MSZP dunaújvárosi Fészek Klubjában Horváth András országgyűlési képviselő, megyei elnök, Pintér Attila városi elnök és Magyar András városi alelnök."

A dunaújvárosi Fészek klubban Horváth András megyei elnök (balról),  Magyar András városi alelnök. Mostantól felkészülnek (Fotó: Vohlmann György)

Megvan, ki vezeti a városban és Ercsinél végződő környékén a választási felkészülést, de nem biztos, hogy ő lesz a képviselőjelölt is, mondták a szocialisták.

- Megkezdődött a 2014-es választási kampányra való felkészülés időszaka! - kezdte az MSZP helyi sajtótájékoztatóját csütörtök délután Magyar András, a párt dunaújvárosi alelnöke. Megemlítette, hogy a tájékoztató után taggyűlést rendeznek, amelyen a megyei elnök ismerteti az új választási törvényt, valamint az ezzel kapcsolatos történéseket és a feladatokat.

- Eleve úgy készültünk, hogy ez év elején elkezdjük a felkészülést a jövő évi választásokra - jelentette ki Horváth András országgyűlési képviselő, az MSZP megyei elnöke, utalva a választási regisztráció parlamenti megszavazására  és alkotmánybírósági eltörlésére, valamint arra, hogy mindezektől függetlenül készítették el menetrendjüket.

Horváth a megyei Fidesz-politikusok közelmúltbeli megnyilatkozásaira is utalt, leszögezve: az MSZP plakátkampánya nem gyűlöletkeltő, egyszerűen szembesíti a Fideszt a választások idején tett ígéreteik és a mai valóság közötti különbségekkel. Ezért jól érti, mondta, "hogy az uraknak rosszul esik, amit a plakátokon látnak".

A jövő évi választásokra való felkészülés jegyében a párt megyei elnöke közölte: Fejérben már kiválasztották azt az öt embert, akik az öt választókerületben vezetik és szervezik a választási felkészülést. Dunaújvárosban Magyar András alelnökre, a "fiatal és feltörekvő, tehetséges politikusra esett a választás".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!