Dunaújváros

2017.02.02. 19:35

A legjobb írásokat, a legszebb rajzokat díjazták

Dunaújváros - Gálaműsor vezette fel a Jézus élete festménykiállításhoz kapcsolódó rajzpályázat, illetve a Reformáció 500 történelmi és irodalmi pályázat eredményhirdetését csütörtökön a Bartók nagytermében.

Balla Tibor

A Rohonczi ROHO István moderálta műsor után kihirdették a pályázatok helyezettjeinek nevét. Az irodalmi-, történelmi pályázat nyertese Mosonyi Boglárka, a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola tanulója lett. Két második díjat is átadtak: Nagy Erika, a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola tanulója és Juhász József, a Dunavecsei Református Kollégium diákja vehette át a díjakat. Ajándékcsomagot kapott Nagy Damján, a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola diákja. A rajzpályázatban nem hirdettek helyezéseket. Díjat kapott: Nagy Szonja, Kocsis Rafael és Mátyás Szabatella az alsósok közül, valamint Bak Boglárka, Szabó Szabolcs és Horváth Eliza a felsősök közül. Az átadón jelen volt Matula Péter ötletgazda is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!