Dunaújváros

2014.09.16. 17:30

Európai Mobilitási Hét: Szerdán előadással folytatódik a sorozat

Dunaújváros - Nyílt napra várta az érdeklődőket kedden a polgármesteri hivatal. Előtérben a környezetvédelem.

Szabó Szabolcs

A hagyományokhoz híven, kedden hivatali zöld nappal indult az Európai Mobilitási Hét városi programsorozata. A nyílt napon az érdeklődő diákok a hivatal környezetvédelmi munkáját ismerhették meg.

A Lorántffy középiskola környezetvédelmi ágazatának diákjai is részt vettek a polgármesteri hivatal nyílt napján. Képünk előterében Oláh Luca, Rácz Ágnes és Kovács Krisztián. Fotó: Ady Géza

Szerdán 13 órától a polgármesteri hivatal VII. emeleti tárgyalójában Petrovickijné Dr. Angerer Ildikó tart előadást „A mi utcánk, a mi jövőnk, Dunaújváros környezeti állapota" címmel.

Szeptember 18-án, csütörtökön a hivatal VII. emeleti tárgyalójában 13 órától Dr. Kiss Endre a főiskola tanszékvezetője „Környezetbarát közlekedési módok" című előadását hallgathatják meg az érdeklődők. Az idei autómentes nap – szeptember 22. – programjai a Vasvári Pál Általános Iskola előtti téren kapnak helyet. Itt reggel 9 és 15 óra között interaktív vetélkedők, ügyességi játékok, bemutatók várják az érdeklődőket.

„Tiszta utcák, tiszta terek" mottóval önkéntes takarítási akciót is hirdettek, amely szintén kedden délelőtt kezdődött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!