Dunaújváros

2016.11.24. 21:05

Félmegoldások helyett

Dunaújváros - Éles kritikákat fogalmazott meg és megoldásként saját pártját ajánlotta Pintér Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője a csütörtöki sajtótájékoztatón.

Dunaújvárosi Hírlap

Az alaptörvény módosításával kapcsolatosan ismét a letelepedési kötvények kivezetésére vonatkozó jobbikos javaslatot emelte ki Pintér Tamás, aki bírálta a kormánypártiak ezzel kapcsolatos álláspontját és megnyilvánulásait. Kiemelve: a Jobbik nem asszisztál fél megoldásokhoz, és Dunaújvárosban is valódi megoldásokat követel.

Pintér Tamás a Jobbik országgyűlési képviselője Fotó: Ady Géza

A képviselő Jobbik kormányról beszélt, amely a közvilágítási gondokat illetően például nem hagyja, hogy az itt élők veszélyben legyenek sötétedés után az utcákon. Továbbá a város közepén éktelenkedő zöld rendelő problémáját is orvosolja. Megoldást ad a Vasmű és az ott dolgozók számára is. Pintér Tamás azt mondta: a Jobbik a fél megoldások helyett a valódi megoldás az itt élőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!