Dunaújváros

2013.11.04. 20:50

Szünet után iskolahét

Dunaújváros – Programok sokasága várja e héten Gárdonyi iskola diákjait. Avatás, beavatás, vetélkedők sora.

Szabó Szabolcs

Az őszi szünet után iskolahét várta a Petőfi Sándor Általános Iskola Gárdonyi Géza Tagintézményeinek diákjait. Az ünnepi hétfőn reggel az iskola épületet előtt található Gárdonyi szobor koszorúzásával kezdődött, majd délután az alsósok játékos vetélkedőjével folytatódott a programsorozat. Az ötödikes diákokat pedig a humoros-játékos beavatási szertartás keretében avatták felsőssé.


Humoros feladatok sokasága várta az ötödikes diákokat hétfőn délután a Gárdonyi iskolában rendezett beavatási mókán (Fotó: Ady

Géza) 




A diákhét kedden Ki mit tud vetélkedővel folytatódik, majd szerdán ismét nagyüzem várja az iskola polgárait. Szerdán a harmadikos diákok avatják teljes jogú diákpolgárrá az elsősöket, a felsősöket pedig izgalmas vetélkedő várja. A jubileumi Gárdonyi év alkalmából a legendás író életéről és pályafutásáról kell számot adniuk a Ki tud többet Gárdonyiról című kavalkád keretében. Csütörtökön bazár és zumba bemutató szerepel a programban, pénteken iskolagyűléssel zárul az ünnepi hét.


Az ötödikes nebulókat már hétfőn komoly feladatok várták. A diákpolgárrá avatott ifjaknak a borotválkozás rejtelmeivel is meg kellett ismerkedniük (Fotó: Ady Géza)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!