Dunaújváros

2017.01.09. 22:42

Gyermekrajzokkal egy jó ügyért

Dunaújváros - Az összefogás erejével sikerült elérni, hogy a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítványon keresztül támogatott Pecsét István gyógyulásáért egy egész város és térsége mozduljon meg és segítsen.

Várkonyi Zsolt

Az eddigi összefogás garancia arra, hogy a jótékonysági akció folytatása is sikeres legyen. A városi gyermekrajzversenyre összesen 139 kis alkotás, 59 óvodás, és 80 alsó tagozatos gyermek remekműve érkezett. A rajzok november vége óta már megvásárolhatóak a http://gyermekrajzok.licitaljram.hu oldalon, amely lapunk internetes felületén, a duol.hu" target="_blank"-n érhető el.

Az így befolyt összeg a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány, ezen belül Pecsét István gyógyítására fordítódik. Az árverésen úgy lehet licitálni, ajánlatot tenni, hogy ön, kedves olvasó regisztrál, hiszen csak regisztrált felhasználóként lehet belépni a rendszerbe. A részletes leírást az ott elérhető részvételi szabályzat tartalmazza, amely szerint a rajzok megvásárolhatóságának legkésőbbi időpontja 2017. január 15.

A gyermekrajz-verseny kilenc díjazott alkotásának „kikiáltási ára" rajzonként 10.000 Ft, amíg a többi százharmincé alkotásonként 3.000 Ft. A licitlépcső, azaz a legkisebb emelési összeg 1.000 Ft, legmagasabb pedig 200.000 Ft, hiszen várjuk nemcsak magánszemélyek, családok, hozzátartozók, barátok, szimpatizánsok, hanem vállalkozások felajánlásait is az MKB 10300002-10583135-49020164 számú számlájára!Az árverésen a legmagasabb árat tevő kizárólagosan jogosult lesz arra, hogy annak a licittárgynak a tulajdonjogát megszerezze. Erről e-mailben kapnak értesítést.

A vételár kiegyenlítése utalással vagy készpénzben történhet. A gyerekek már megtették a magukét. Rajtunk, felnőtteken a sor, hogy a megvásárolt rajzok árával támogassuk az alapítvány által felkaroltakat, most elsősorban Pecsét István mielőbbi gyógyulását!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!