Dunaújváros

2016.10.26. 16:10

Győzött a jó ügy és vele Nyári Ica - Most már szinte biztos, hogy óriási Mikulás-buli lesz Újtelepen

Dunaújváros - Bár a hivatalos megerősítés egyelőre még várat magára, a kedd éjfélkor megállt számláló szerint a Nők Lapja Hősei versenyben Nyári Ica nyert.

Ahogyan az a közösségkovácsoló, önzetlen segítő Nyári Icához illik, a szavazás is egyfajta közösségi üggyé vált. Az interneten zajló háromlépcsős szavazási procedúra hírét egymásnak adták a dunaújvárosiak, és aki csak tudott, szavazott, hogy elhozhassa a fődíjat. Mármint azt a fődíjat, amit az olvasók dönthettek el.

Nyári Ica győzelméért összefogtak szimpatizánsai
Fotó: Zs. E.

A játék kiírói ugyanis az első helyezett kiválasztásának a jogát fenntartották maguknak. Nyári Ica tehát úgy első, hogy második, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy ha hivatalossá válik az eredmény, megkapja a helyezéssel járó negyedmillió forintot, amit ígéretéhez hűen a Városvédők Újtelepért Egyesületnek ad át, hogy ebből is folytassák tovább tevékenységüket. A legközelebbi megmozdulásuk a Mikulás-buli lesz az újtelepi gyerekeknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!