Dunaújváros

2015.09.20. 16:58

Osztálytalálkozó 35 év után

Dunaújváros - Egy legendás gimnázium egy legendás osztálya találkozott szombaton a Corsó Étteremben.

Várkonyi Zsolt

A közös fotó is jó hangulatban készült. Kalmár Zoltán, Varga Béla, Váczi János, Keszler Ágnes, Kőhalmi Kálmán, Székelyi Sándorné, Pásztor Attila, Kobzos Ferenc, Makovics Gyöngyi, Fási Tibor, Rickné Cserjés Katalin, Nagy Zsolt, Viczai József, Simon Mária, Szegvári Gábor, Gábeli Edit, Reinitz Zoltán, Strobl József, Gombos István (az alpolgármestert, aki épp arra járt, megkértük, hogy álljon be közénk), Kiss Árpád, Várkonyi Zsolt és Selmeci József. Azari Zsolt később csatlakozott hozzánk
Fotó: Zsedrovits Enikő

Sokan eljöttek, sokan nem tudtak és vannak néhányan, akik már nem lehetnek közöttünk. Emlékeztünk, örültünk egymásnak. Rég elfeledettnek hitt történetek keltek életre a Münnich Ferenc Gimnázium 1980-ban végzett "matfiz" tagozatos 4.a osztálya találkozóján. Kedves tanáraink is ott voltak. A kemény mag csak reggel tért nyugovóra, de már most megállapodtunk abban: 2020-ban ugyanott folytatjuk, ahol most abbahagytuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!