Dunaújváros

2017.03.29. 17:22

Helybe hozott lehetőség

Dunaújváros - A 2017-es X-Faktor casting csapata Dunaújvárosban is meghallgatásra várja a sikerre éhes előadókat. A jelentkezőket hatalmas munkával, százhúsz településre látogatva keresik föl.

Balogh Tamás

Nálunk a Kaptár Music Pubba várják őket március 31-én, pénteken este kilenc órára.

Várhatóan egy ország szurkolja majd végig a 2017-es X-Faktor tehetségkutató és felépítő műsorsorozatot, hogy közben új kedvenceket találjon magának. Az elmúlt években ez ragyogóan működött, amire garantáltan jó példa Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi és Opitz Barbara sikeres hazai popsztárrá válása. Ezek a remek előadók valószínűleg barátsággal ajánlanák a jelentkezést a még habozóknak.

Sokan hosszú ideig dédelgetik a sikeres énekesi álmaikat, vágyakoznak a színpadok és a rajongók után. Az első lépés ebben az irányban, ha már nem csak a barátok biztatását hallják vissza, hanem egy értő csapat mond véleményt arról, hogy ma hol tart valaki ezen az úton. Lehet, hogy az idén csak az első lépést tudja meglépni? Ez bizony így van, de legalább megtudja, hogy miben kell még fejlődnie.

Erre az estére senkitől sem várják, hogy valaki egy komplett kísérő zenekarral érkezzen. A zenei alapot a legegyszerűbb módon pendrive-on vagy CD-n várják a szervezők, az éneket viszont élőben kell bemutatni a jelentkezőknek. Természetesen egy alkalmas akusztikus hangszerrel, például egy gitárral is kísérhetik a produkciójukat. A komplett zenekaroktól egy bemutatkozó anyagot várnak.

A bizonytalankodókat a hazai pályás fellépés is erősítheti. További részletes információkat a TV csatorna honlapján és a műsor közösségi oldalán találhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!