Dunaújváros

2016.05.11. 18:43

Huszti Zsolt a jó döntés

Dunaújváros – Sajtótájékoztatót tartott szerdán a Demokratikus Koalíció időközi választáson induló jelöltje, dr. Huszti Zsolt, valamint Dobrev Klára.

Gallai Péter

Dobrev Klára elmondta, nagy örömmel tett eleget dr. Huszti Zsolt meghívásának, ugyanis heteken belül fontos döntést kell meghozniuk a választóknak: – Nem tudom mennyire ismert, de korábban fejlesztéspolitikával foglalkoztam, ezért pontosan látom mennyire fontos egy város életében, hogy olyan emberek irányítsák és legyenek döntési pozícióban, akik értenek hozzá. Tudják mi a város jövője, miként halad előre, s ez ebből a szempontból nem pusztán pártpolitika, hanem tényleg a helyi ügyek legszínvonalasabb intézése. Azt várom, dr. Huszti Zsolttal közösen arról tudjuk meggyőzni az embereket, hogy a város számára ő a jó döntés.

Huszti Zsolt képviselőjelölt hozzátette: a DK a Sokak Magyarországa mellett egy Sokak Dunaújvárosa programot is épít, ami alternatív városfejlesztési koncepciót jelent a település számára. A 04-es körzetről szólva a jelölt elmondta, egy nagyon sajátos körzetről van szó. Problémát jelent a szűk terekhez társuló nagyon nagy népesség. Ezért a közösségi térhasználathoz kapcsolódó ügyekkel kell foglalkozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!