Dunaújváros

2015.03.29. 15:39

Idén is lesz virágosítási verseny Dunaújvárosban

Virágos Dunaújvárosért 2015 címmel immár tizenhatodik alkalommal hirdettek versenyt.

Gallai Péter

A következő hat kategóriában lehet nevezni: legszebb közterületi lakossági előkert, legszebb lakosság által virágosított ablak és/vagy franciaerkély, legszebb lakosság által virágosított erkély, legszebb virágosított intézményudvar és/vagy homlokzat, legszebb családi házas előkert, legszebb virágosított üzlet/vállalkozás előkert és/vagy homlokzat.

A zsűri az első három helyezettet díjazza, több színvonalas helyszín esetén különdíjakat adnak ki. A nevezéshez csatolni kell legalább egy fényképet a virágosított részről, ami elektronikusan is beküldhető. Egy helyszínre csak egy pályázat nyújtható be, több esetén egyként kezelik. A versenyre mindenki csak a saját nevében jelentkezhet, melyet aláírásával igazolnia is kell.

A nevezési lapok átvehetők a polgármesteri hivatal főépítészi, építésügyi és környezetvédelmi osztályán,, valamint elektronikusan letölthető a www.dunaujvaros.hu honlapról.

A jelentkezési határidő, ami pályázatok beérkezését jelenti: augusztus. 3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!