Dunaújváros

2014.04.09. 18:50

Játékok, versenyek hete kezdődött

Dunaújváros - Koszorúzás, fittnesz és salátakészítés, sakk- és pókverseny, kispályás foci és retro kiállítás. Ez volt a Hild napok kezdése szerdán.

Körmendi Erzsébet

A hagyományok szerint az intézmény névadójának mellszobránál koszorúzással kezdődtek a dunaújvárosi Hild József szakközép- és szakmunkásképző iskola diáknapjai szerda délben. A megemlékezés után az osztályok egy szál virággal tisztelegtek a nagy előd előtt. Utána a már felsorolt programok várták a fiatalokat délután.

Az intézmény koszorújának elhelyezése után az osztályok képviselői egy szál virággal tisztelegtek Fotó: Ónodi Zoltán

Se vége, se hossza nem lesz a vetélkedőknek csütörtök délelőtt: kispályás foci, szkander, darts, pókerverseny, fekvenyomás, filmklub, karaoke, főzőverseny, activity, szépségverseny, csocsó, asztalitenisz. Mindenki talál kedvére valót a különböző versenyszámok közül.

A zárás is izgalmas lesz pénteken. Már a reggel ígéretes, ugyanis tortaversennyel kezdenek a diákok negyed kilenckor: kiderül, melyik osztály viszi a legszebb és legfinomabb tortát majd minden osztály elfogyasztja a saját tortáját. A rádiós vetélkedő kedvelt műsorszámnak számít a Hildben minden alkalommal minden bizonnyal így lesz most is. A szalagavató legjobb műsorszámai lesznek a pillérei annak a gálaműsornak, amely pénteken 11 órai kezdettel zárja az iskolahetet.

A kispályás foci bajnokság népszerű a hildes fiúk körében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!