Dunaújváros

2014.02.09. 19:40

Jegygyűrűtől egészen a nászútig

Dunaújváros - Esküvő kiállítást rendeztek vasárnap Dunaújvárosban. A nagy napra készülő párok ha akarták, egy helyen az egész eseményüket megtervezhették és leszervezhették.

Gallai Péter

A helyszínt nem nagyon volt nehéz eltéveszteni, hiszen egy hatalmas és elegáns, hófehér limuzin parkolt az étterem bejárata előtt, amit természetesen ki lehetett próbálni, beülni a fényűző belsőbe. Aki a hagyományosabb közlekedési eszköz híve, az a lovasfogatra ülhetett fel.

Persze ez csak egy eleme az esküvőnek, a mozaik többi darabját odabent lehetett összerakni egy nagy egésszé, mindazt, ami része és kelléke egy nő és egy férfi egybekelésének. Az érdeklődők sorra látogathatták a standokat, ahol a bemutatók, kóstolók mellett személyre szabott tanácsokkal, ajánlatokkal is ellátták őket a szakemberek. Lehetett gyűrűt próbálni, dekorációt nézegetni, a fotós és videós eddigi munkáiból és kínálatából szemezgetni, megkóstolni cukrászsüteményeket, vagy az éttermi kínálatot, de akár a nászút helyszínét is kiválaszthatták a látogatók.


A legnépszerűbb természetesen a menyasszonyi ruha-, smink- és fodrászbemutató volt, ebből kettőt is tartottak, ami mindkét esetben telt házat vonzott.

Horváth Attila, a Campus Étterem vezetője, az esemény rendezője vasárnap délután már gyorsmérleget is tudott vonni: – A számos érdeklődésen, ajánlatkérésen felül, a kiállítókkal beszélve elmondhatom, hogy mindenütt születtek konkrét megrendelések is, az éttermet például egy 2015-ös dátumra is lefoglalták. A látogatói visszajelzések jók, arra viszont mi sem gondoltuk, hogy vasárnap délelőtt ilyen sokan lesznek. Azt hiszem azért is lehet sikeres a kiállítás, mert egy helyen a komplett esküvőt meg lehet szervezni, a jegygyűrűtől egészen a nászútig, nem kell ezért mindenhova külön elmenni. Ám ez a nap nem csak a házasulandókról szólt, a különféle szolgáltatók kínálatát más családi események megrendezéséhez is igénybe lehet venni, tehát nem csak esküvő előtt állóknak szólt ez a nap.

Horváth Attila végezetül azt is elárulta, már biztos, hogy jövőre is megrendezik az eseményt. Már konkrét dátummal is tudott szolgálni, február 7-én lesz a kiállítás.

Egyszerűtől az extrémig

Elsősorban a pénztárca szab határt annak, ki milyen esküvőt szeretne tartani, persze az ízlés és az igény is számít. Van, aki csak egészen szűk körben és egyszerű körülmények között mondja ki a boldogító igent, de van lehetőség egészen extrém házasságkötésre is. Például van búvár-esküvő, a víz alatti ceremónia körülbelül félmillió forintba kerül, a további kísérők pedig újabb százezreket jelentenek, de van már légi esküvő is.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!