Dunaújváros

2014.09.18. 16:40

Jobbik - A három fő pillér: Munkahelyteremtés, biztonság, elszámoltatás

Dunaújváros - Közbiztonság, munkahelyteremtés, elszámoltatás ismertette választási programjának három fő irányát Pintér Tamás a Jobbik polgármesterjelöltje.

Szabó Szabolcs

Nem vitázik sem a „leszerepelt balliberális pártok" képviselőivel, sem a Fidesz helyi képviselőivel a Jobbik – jelentette ki csütörtöki sajtótájékoztatóján Pintér Tamás a Jobbik helyi vezetője, a párt polgármesterjelöltje csütörtöki sajtótájékoztatóján. Mint elmondta, a balliberális oldal már eljátszotta a választók bizalmát és botrányos döntések sorával eladósította Dunaújvárost. A Fidesszel sincs értelme vitába szállni, hiszen a két párt programja között alapvető különbség van. Amíg a Fidesz látványberuházásokkal akarja a városlakókat elkápráztatni, addig a Jobbik a valódi munkahelyteremtésre és az itt élők valódi képviseletére koncentrál.

Pintér Tamás szerint minden fejlődés, gyarapodás alapja a rend. Fotó: Ónodi Zoltán

Pintér kiemelte, a következő napokban a városlakókhoz is eljuttatott választási programjuk három fő pillérre épül: munkahelyteremtés, közbiztonság, elszámoltatás. A munkahelyteremtés érdekében a Jobbik kész stratégiai megállapodásokat kötni a helyi kis- és középvállalkozókkal és a párt által képviselt keleti nyitás jegyében külföldi piacokhoz juttatni a helyben működő cégeket. A közbiztonság terén fontos a rendőrség megerősítése, és az egész városra kiterjedő, jól működő polgárőrség megszervezése. Az elszámoltatással kapcsolatban Pintér megjegyezte, a várost jelenleg is – részben korrupt politikusok segítségével – egy olyan pénzügyi oligarcha uralja, aki a várost a csőd szélére jutatta, ezért minden visszaélés gyanús fel kell deríteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!