Dunaújváros

2016.05.19. 12:32

Jobbik: devizahitelekről, környezetvédelemről

Dunaújváros – A problémás devizahitelek, a környezetvédelem és a közösségépítés szolgáltatta a Jobbik tegnapi sajtótájékoztatójának és lakossági fórumának a fő témáit.

Szabó Szabolcs

– Az emberek többsége fásult és reményvesztett, ami a jelen Magyarországának problémáit ismerve nem meglepő. A Jobbik Magyarországért Mozgalom azonban arra vállalkozik, hogy elhozza az ország számára a pozitív fordulatot – jelentette ki a párt csütörtöki sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke, aki kiemelte Barta Endre személyében olyan jelöltje van a Jobbiknak, aki már bizonyította rátermettségét, hiszen több mint három éve segíti a térségben élő bajba jutott devizahiteleseket. A jelölt felszólalásában hangsúlyozta, programjának fő célja a közösségépítés, a választókerületben élők érdekeinek valós képviselete, a város fejlesztése. Az ország és a város előtt álló környezetvédelmi feladatokról, valamint az energiapolitikai kérdésekről a dunaújvárosi kötődéssel bíró Kepli Lajos országgyűlési képviselő beszélt. Mint elmondta, e téren is komoly kihívásokkal kell szembenézni, a Jobbik részletes programcsomagot dolgozott ki e problémák kezelésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!