Dunaújváros

2016.05.26. 15:28

Jobbik: nyolc kérdés

Dunaújváros – Nyolc kérdést intézett a sajtó útján „a Fidesz prominenseihez” Pintér Tamás, a Jobbik helyi elnöke és képviselője pártja csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Pekarek János

Mint mondta, az elmúlt időszakban döbbenetes információk derültek ki a helyi Fideszről. Egy meg nem nevezett sajtóorgánum cikkére utalva fogalmazott meg kérdéseket a képviselő. Mi ezekből helyszűke miatt az elsőt és az utolsót idézzük: „Mi az oka, hogy a miniszterelnöknek már nagyon elege van a helyi Fideszből?” „Ezáltal felmerül a kérdés: Cserna Gábor polgármesterként kitölti-e még ezt az önkormányzati ciklust?”

A kérdésekre a helyi Jobbik azonnali választ sürget a Fidesztől, mivel „hatalmas kihívások előtt áll a város, ahova erős vezetés és határozott döntéshozók kellenek”. Barta Endre, a Jobbik képviselőjelöltje a város 4. választókerületében, ahol június 5-én lesz időközi választás, úgy fogalmazott: pozitív dolgokról akar beszélni. Mint mondta, sikerült elérni, hogy a héten a városüzemeltetési osztály munkatársaival leüljön, és felhívja a figyelmet néhány fontos dologra. Például a Váci utcai ázó pincékre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!