Dunaújváros

2016.07.27. 16:43

Jobbikos javaslatok

Dunaújváros - A Jobbik dunaújvárosi képviselője, Pintér Tamás közleményt juttatott el a DH-hoz, amely szerint: „pártja üdvözli a Dunaferr II-es számú kohójának átadását, amellyel középtávon ismét erőre kaphat Magyarországon a nyersvasgyártás és a kohászat.

Legfontosabb emellett, hogy a folyékony fázis fenntartása a munkavállalók biztonságának megteremtését is eredményezheti. Ennek biztosításaként a Jobbik programcsomagot állít össze, amelynek legfőbb célja, hogy a vasmű-dolgozók munkahelyei megmaradjanak.” Javaslataik között szerepel a következő is: „A Jobbik felkéri a kormányt, hogy kössön stratégiai partnerségi megállapodást az ISD Dunaferr Zrt.-vel, amellyel megerősíti és ösztönzi az innovációt és a kutatás-fejlesztést, javítja a térség foglalkoztatási helyzetét, együttműködik a jövő szakembereinek képzésében, valamint helyreállítja az együttműködését a vasmű magyar beszállítóival.”„Javaslatainkat eljuttattuk a kormány tárgyalási pozícióban lévő személyeihez, bízva azok megvalósításában” - áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!