Dunaújváros

2013.04.21. 14:07

Jótékony hangok

Tizennyolcadik alkalommal jelentkezett a város egyik időtálló kulturális és egyben jótékonysági eseménye, a Pedagógus Koncert.

Szabó Szabolcs

A forgatókönyv 1996 óta változatlan. A városi zenepedagógusok és zenészek egy remek hangverseny keretében gyűjtenek jótékony forintokat immáron 1996 óta minden évben tavaszán. Az idei támogatott  a  Szent Pantaleon Kórház gyermekosztálya volt,  amelyet 2001 óta  támogat a pedagógusok összefogása és a koncertek közönsége. A remek hangulatú péntek estén felléptek a a Móricz és Széchenyi iskola tanárai, a Quintia együttes, a Sándor Frigyes Zeneiskola pedagógusai: Mészáros Melinda, Tótin Katalin, Tótin István, a Saxofon Bird Band, a Viadana Kamarakórus, a Wesley-Da Capo Művészeti Iskola pedagógusai: Kurina Laura és Matolcsi Katalin, a Dolce Kamarakórus. A szervezők a koncert teljes bevételét a kórház gyermekosztályának ajánlották fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!