Dunaújváros

2015.06.16. 16:56

Ünnepélyes díjátadást tartottak a Római Tagóvodában

Június 16-án, kedden a Pedagógusok Szakszervezetének Dunaújváros Városi és Járási Szervezete értekezletet tartott.

Braun Dorottya

A találkozót Márta István és Haraszti Julianna nyitotta meg, amelynek keretein belül ünnepélyesen kitüntették a jubileumi szakszervezeti tagokat. Varga Károlyné, Németh Jenőné és Horváth Sándorné hatvan éve léptek be a Pedagógusok Szakszervezetébe. Ezután Abaffy Lászlóné és dr Farkas Lajosné következett, ők ötven éve tagjai a szakszervezetnek. Hevesi Árpádné, Golubovné Gergely Anna, Dutkon Mihályné, Iski Sándorné, Csibri Istvánné.

A tizenhat pedagógus közül tizenhárman tudták átvenni a kitüntetésüket az ünnepségen. (Fotó: Braun Dorottya)

Pásztor Zsuzsanna, Holdampf Sándorné és dr. Somorácz Györgyné negyven éves szakszervezeti munkájáért vehette át kitüntetését. Végül Kanálné Katona Edit és Vincze Erzsébet huszonöt éves szakszervezeti tagokat szólították. Az ünnepség végén, de egyben fénypontjaként két nyugdíjba vonuló pedagógus, Éliás Miklósné és Csibri Istvánné szakszervezeti munkáját köszönték meg és mindketten átvehették az Eötvös József Emlékérem Ezüst fokozatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!