Dunaújváros

2016.06.01. 17:20

Kéz a kézben... - Egy különleges nap volt a Duna-parton

Dunaújváros - A Mindannyian Mások Vagyunk Egyesület szervezésében már nyolcadik alkalommal rendezték meg a Kéz a kézben esélyegyenlőségi programot a Családi Hétvégén.

Körmendi Erzsébet

A Mindannyian Mások Vagyunk Egyesület vezetői és tagjai nagy odaadással szervezték és bonyolították le a Kéz a kézben programot vasárnap a Családi Hétvége nagyszínpadán és környékén. A színpadon egymást váltották a különleges műsorszámok, a Gárdonyi iskola táncosai például háromszor is bemutatkoztak, a Móra iskola növendékei pedig gyönyörű színdarabbal, valamint dallal kápráztatták el a közönséget. Csodálatos volt, amikor a mórások és a Mindannyian Mások Vagyunk Egyesület tagjai közösen énekelték el a Mi világunk, című lélekemelő dalt. Szintén fantasztikus élményt adott a fővárosból érkezett kerekesszékesek bemutatója, illetve az azt követő produkció: a résztvevők felmehettek a színpadra és együtt táncolhattak a kerekesszékesekkel.

Kovács Kata is köszöntötte a rendezvény vendégeit. Fotó: Zs. E.

A Rosti táncosai is többször megörvendeztették táncukkal a közönséget, Pálfalvi Jánost is örömmel fogadta mindenki, tetszett a kutyás bemutató, és el ne felejtsük: a Palinta társulat interaktív műsora nyitotta meg a színpadi előadások sorát. Kovács Pálné egyesületi elnöktől tudjuk, hogy a palintások kézműves foglalkozást is tartottak, és rajtuk kívül a Máltai Szeretetszolgálat, a Vöröskereszt, az Esőemberek Szüleinek Dunaújvárosi Egyesülete, a Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásárt Ifjúsági Szervezete is tevékenyen hozzájárult a foglalkozások sikeréhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!