Dunaújváros

2017.01.11. 21:58

Kézműves, ismerkedő délután

Dunaújváros - A Dózsa György Általános Iskola és a Szilágyi Erzsébet Tagintézmény közösen tartja iskolanyitogató programjait. Meg is telt tegnap a Dózsa iskola ebédlője.

Balla Tibor

Ugyanis ennek keretén belül tegnap délután két órán át kézműves-játszóházba várták az iskolák iránt érdeklődő leendő első osztályos gyerekeket és szüleiket, gondviselőiket a Dózsa iskola ebédlőjébe. Amíg a gyerekek ügyeskedtek apával vagy anyával az egyik asztalnál, addig a másik szülő beszélgethetett, ismerkedhetett a leendő tanítókkal, módszerekkel amelyeket alkalmaznak a tanítás során. Az egyik asztalnál a pezsgősdugó-nyomdával díszítették a farsangi álarcot, vagy tarkították a színezőt, a másiknál pár szó esett az informatika- vagy a nyelvoktatásról, a sportlehetőségekről.

Hegedüs Tamásné, Hegedüs Izabella, valamint Róka Sándor és Róka Lilla kitanulták a dugóbélyegző használatát Fotó: Ady Géza

A program február 3-án folytatódik a tagozatok bemutatkozásával. Akkor tanítási időben, a Dózsa iskola aulájában várják az érdeklődőket. Ezután a szülők és gyerekek elmehetnek az iskolákba, körülnézhetnek, ismerkedhetnek a környezettel, részt vehetnek a tanítási órán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!