Dunaújváros

2015.05.18. 17:55

Kulturális célú pályázat Dunaújvárosban

Dunaújváros – Június 1-ig lehet pályázni az önkormányzat kulturális célú, vissza nem térítendő támogatására.

Dunaújvárosi Hírlap

Dunaújváros polgármestere pályázatot ír ki 2015. évi kulturális célú, vissza nem térítendő támogatás elnyerésére. Pályázni lehet: hagyományteremtő és -őrző városi rendezvények szervezésére, közművelődési tevékenységek fejlesztésére, művészi tevékenységre, valamint kiadványok megjelentetésére.

Dunaújvárosi illetőségű szerzők saját műveik, illetve róluk szóló kiadvány támogatásáért folyamodhatnak, saját erő feltüntetése előnyt jelenthet. Művészeti-irodalmi kiadványok esetében a hivatal kéri, hogy csatoljanak a műről szakvéleményt is.

Pályázaton részt vehetnek: dunaújvárosi székhelyű kulturális és oktatási intézmények, kulturális alaptevékenységű civil szervezetek, közalapítványok, gazdasági társaságok és magánszemélyek is. Határidő: 2015. június 1. 16 óra.

További információ: 25/544-151 telefonon vagy [email protected] e-mail címen Bokor Zsuzsanna kulturális ügyintézőnél kérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!