Dunaújváros

2016.05.19. 12:21

Lassingleitner Fruzsina: most a járdákon a sor

Dunaújváros – Lassingleitner Fruzsina, a Fidesz képviselőjelöltje a Liszt Ferenc kertbe invitálta sajtótájékoztatóra a média helyi képviselőit csütörtökön.

Körmendi Erzsébet

Folyamatosan dolgoznak a 04-es választókörzetben azon, hogy a lakók által felvetett gondok megoldódjanak. A kutyaszemeteseket például mindenhova kihelyezték, így például a Liszt Ferenc kertben – a sajtótájékoztató helyszínén –, valamint az új Vasmű úton, a Rómain, a Váciban, az Apáczaiban és a Martinovicsban találhatnak az ebtulajdonosok ilyen gyűjtőket. Láthattuk a környéken a felújított padokat, és megtudtuk, hogy hasonló padrenoválást végeztek az új Vasmű úton és a Rómain. A helyrehozhatatlan ülők helyett újakat rendeltek, ezek május végére érkeznek meg. Ami pedig a gyalogosokat illeti: folytatódnak a járdafelújítások is. A Római 15. előtt a betont már feltörték, a térkövezés van hátra. Továbbá dolgoznak a szakemberek az új Vasmű út 43-tól a buszmegállóig terjedő szakaszon, ahol a lakók panaszkodtak, mert megállt a víz a gyalogúton, ami egyébként is silány minőségű volt. Helyenként térköves részei is lesznek majd a megújult járdának, tudtuk meg Lassingleitner Fruzsinától , a Fidesz képviselőjelöltjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!