Dunaújváros

2016.03.01. 18:54

Licitálj rám, így mindenki nyer!

Dunaújváros – Zsiga Edward, az Árpád Fürdő létesítményvezetője már három éve él a Licitálj rám! internetes portál és a Pannon Lapok napilapjai által kínálta lehetőséggel.

Fejér Megyei Hírlap

Mint mondja, ez egy olyan szolgáltatás, amivel mind a három résztvevő nyer: az érdeklődő kedvezményes áron juthat az általuk kínált termékekhez, vagy éppen a szolgáltatásokhoz, a cégeknek pedig nincsen gondja az értékesítésre, azt a hírlap elvégzi helyette. Ráadásul a Licitálj rám! egy jó lehetőség arra is, hogy az emberek megismerjék a fürdőt és az általunk kínált lehetőségeket. –Az Árpád Fürdő félévente kettő, tíz alkalmas bérletet ajánl fel áron alul. Elmondhatom, hogy sokakat, akik a licitaljram.hu oldalon keresztül jutottak el hozzánk, ma már törzsvendégekként köszönthetünk! –tette méghozzá a vezető, aki arra buzdítja a vállalkozások képviselőit, hogy éljenek a felkínált lehetőséggel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!