Dunaújváros

2016.12.07. 19:16

Magasabb fordulaton az Adventi Forgatag

Dunaújváros - Szerdán magasabb fordulatra kapcsolt a város Adventi Forgataga: mostantól minden délután, este színpadi műsorral várnak mindenkit a Városháza téren.

Körmendi Erzsébet

Benépesült a Városháza tér szerda késő délután és este, ugyanis mostantól már nemcsak hét végén, hanem a hét minden napján különleges produkcióknak lehetünk részesei és tanúi a város Forgatagában.

Az adventi készülődés jegyében mutatták be műsorukat a Jószolgálati Otthon fiataljai tegnap délután, majd a Pannon Oktatási Központ zenekara szórakoztatta a közönséget. A Max Pain fellépését követően népdalokat hallhatnak a téren kikapcsolódók, mégpedig a Pentelei Kéknefelejcs Kórus előadásában. Zárásként pedig az Addig zenekar muzsikált a városlakóknak.

A program gasztronómiai felhozatala is figyelemre méltó. Továbbá a folytatásban, a csütörtöki délutánon debütál a színfoltként említhető program: 17.30-tól a Bartók Kamaraszínház művészeti mondanak mesét azok közül, amiket a szervezők felhívására jelentkező gyerekek írtak az elmúlt hetekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!