Dunaújváros

2015.03.17. 17:22

Megható, hogy sok segíteni vágyó ember van!

Dunaújváros – A szervezők köszönik a jótékonysági estet minden résztvevőnek, támogatónak, segítőnek!

Pekarek János

– Jovány Barbara élete legszebb születésnapját ünnepelhette velünk a Bartók Kamaraszínházban március 12-én! – írta lapunknak küldött, de minden résztvevőnek, segítőnek címzett levelében a múlt csütörtöki jótékonysági est szervezője, Huszti Józsefné. Barbara 26 éves, elsős kora óta vak egy súlyos betegség következtében, gyakorlatilag egyedül él.

A jótékonysági esten a belépő és a támogató jegyekből 775 000 forint gyűlt össze.

– Barbi ebből az összegből nagymamájától örökölt lakását fogja felújítani – írta a szervező, aki tanítónője is volt a vak lánynak. S aki köszönetet mond segítőinek, közöttük is Szőke Genovévának, a Vasas Táncegyüttes egyik vezetőjének. Köszöni a műsort a Vasas Táncegyüttesnek, a Gárdonyi, a Sándor Frigyes, a Dózs iskoláknak, a budapesti „Vakoda" szereplőinek, Tóth Boglárkának, Varga Máténak és Máté Marcellnek. Köszöni a támogatóknak: a Bartók Kamaraszínháznak, az EUROSHOW Kft-nek, a Fészek Tanétteremnek, a Carissa virágboltnak, a Jakó cukrászdának, dr. Szabó Józsefnek, Deák Józsefnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!