Dunaújváros

2015.08.09. 11:46

Megújul a dunaújvárosi közgyűlés helye

Dunaújváros - Szépen felújított közgyűlési teremben ülésezhet a képviselőtestület a nyári szünet után.

Körmendi Erzsébet

A városháza C-szárnyának modernizálásakor a közgyűlési terem nem volt része a beruházásnak, így az épületnek ez a része maradt a régi formájában. Egészen mostanáig: a nyári ülésszünetben elvégzik ennek a felújítását is.

A DVG Zrt. vállalkozási, műszaki ingatlankezelő ágazatát vezető Nagy Zoltán tájékoztatta lapunkat a fejlesztés részleteiről.

A közgyűlési terem felújítási, bontási munkálatai jelenleg is tartanak, a festést, mázolást, tapétázást végzik a szakemberek. A terem beázott a C-szárny átépítésekor ezért nagyon aktuális volt a helyreállítása, korszerűsítése. A szavazógép kijelzője mellett a térelválasztó elem felülete is károsodott. Ez most új USB burkolatot, üvegszövet tapétát kap, amit fehérre festenek.

A szakemberek augusztus második felére végeznek a falfelületekkel, utána a padozatot teszik rendbe, mert másik padlóburkolatot is kap a helyiség. A felújítások után már csak a berendezést kell visszaköltöztetni a közgyűlési terembe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!