Dunaújváros

2017.02.13. 18:40

Mindenki egyeteme újra

Dunaújváros - A Dunaújvárosi Egyetem ebben az esztendőben is elindítja Mindenki egyeteme programját.

Balla Tibor

A népszerű kezdeményezéssel az egyetem megnyitja kapuit a Dunaújvárosban és a régióban élők számára. A programban résztvevők megismerhetik belülről a Dunaújvárosi Egyetem életét, oktatóit és hallgatóit. Fontos részlet, hogy a képzés a résztvevők számára ingyenes az életen át tartó tanulás jegyében.

A Dunaújvárosi Egyetem a felnőtteket is várja korhatár nélkül Fotó: Ady Géza

A Mindenki Egyetemére bárki jelentkezhet, a meghirdetett kurzusok közül bármelyik, de akár az összes meghirdetett tantárgy is választható. Jó hír a diplomásoknak, hogy a Mindenki egyeteme részismereti képzésnek minősülhet, hallgatói jogviszonnyal jár, tehát diákigazolvány igénylésére is jogosulttá válnak, a félév végén elismerő oklevelet adnak át.

Ízelítőül néhány a kurzusok közül: Az online kereskedelem adózási vonatkozásai hazánkban, Működőképes az etikus gazdálkodás?, Fekete foltok, fekete lyukak, a pénzmosás és a gazdasági kriminalizáció, Sikeres vezetési stílusok, modellek, Tárgyalni márpedig tudni kell!, Konfliktusaink és ami mögötte van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!