Dunaújváros

2014.06.18. 16:10

Ilyen az élet a napközis táborban

Dunaújváros - Minden szülő szeretné biztonságban tudni gyermekét a szünidő alatt, de a napközis tábor nemcsak erről szól. Remek, színes programokat kínál.

A diákok többsége alig várta a múlt hét pénteket, amikor bezárták kapuikat az általános iskolák, és véget ért a 2013/14-es tanév. Ez az örömteli momentum azonban sok családban okozhat fejtörést, hiszen a dolgozó szülők legjobb esetben is csak néhány hét szabadságot tudnak kivenni. És itt merül fel a kérdés: mi legyen a gyermekkel a két és fél hónapos nyári szünet nagy részében?

A lehetőségek tárháza igen széles, több tízezer forintért gyakorlatilag bármilyen táborba beíratható a gyermek, viszont nem minden családban adottak erre az anyagi lehetőségek. Szerencsére az általános iskolák ezúttal is napközis táborokat szerveztek a nebulóknak, ahol amellett, hogy biztonságban vannak, remek programokon vehetnek részt. A Vasváriban jártunk!

Így a nyári szünet kezdetén is gyerekzsivajtól zeng a Vasvári Pál Általános Iskola. Érezhető, hogy ez nem a két tanóra közötti szünet zaja, hanem egy felszabadultan játszó, vidám csapat hangja.

Gulyás Gréta és Török Réka színes rajzot készít

Az elsősorban alsósokból álló napközis táborozók alakulata jó idő lévén tegnap délelőtt az uszodában töltötte a délelőttöt. Majd ebéd után az iskolába visszatérve kézműveskedéssel, később udvari játékokkal folytatta programját.

A fiú szakasz : Hedich Márton, Asztalos Bendegúz Patrik és Vargyas Áron

A napközis tábor szervezője, Orbán László, a Vasvári iskola tanára szerint jó hangulatban telik a tábor.

Kertész Hanna, Csikós Vivien és Tóth Csongor kézműveskedéshez készülődik

Kéthetes turnusokban augusztus 8-ig várjuk a gyerekeket a nyári napközis táborunkba. Az ügyelet már reggel hat órakor megkezdődik a programok nyolc órakor rajtolnak , és egész napra étkezést biztosítunk a táborozóknak. Napközben strandolással, kézműves, néptánc és érdekes kémiai foglalkozásokkal tűzdelt program szórakoztatja a gyerekeket. Jobbára alsósokat íratnak be a táborba, de természetesen felső tagozatosok is jelentkezhetnek mondta lapunknak Orbán László.

Képünkön Czeiner Fanni, Gallai Lívia ügyeskedik

Kis plusz információval is szeretnénk szolgálni azoknak, akik fontolgatják a táborba való beíratást: az ügyelet reggel hat órakor kezdődik a Vasváriban, a Gárdonyi és az Arany iskolában, valamint délután négy után, a tábori program zárása után is tartanak ügyeletet.

A szülők különböző időpontokban érkeznek és viszi el gyermeküket

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!